A good weekend!

Hei!

Denne helgen har vært veldig bra! Har vært mye som har skjedd og har gjort en go del!

På fredagen var det That Show Choir Show, som er det siste showet i show choir sesongen, det er ikke en konkuranse, men siste show så alle foreldre kan komme å se hvor bra showene har endt opp. Det var to show, et kl 6.30 pm og et 8.30 pm. Alle tre show choir (Swing Cats (prepgroup), Uptown Girls (girl show choir/varsity) og West in The Groove (varsity)) opptrede, rekkefølge etter hvor god de er. Etter alle tre hadde fremført, foreldrene hadde et show å vise, og til slutt i showet sang alle en sang for seniorene, der seniorene stod helt fremst på scena, mens alle de yngre klassene var lengre bak. Det var fire soloer, to i sangen, og det var to show. Sangen var "Seasons og love" fra Rent (musikal), jeg auditioned og vet du hva.... JEG FIKK EN SOLO! :D Jeg var såååå glad! Hvis du har hørt den hadde jeg den første soloen, "jente" soloen, men vi hadde det slik at begge kjønn kunne prøve seg på begge, det var fire jenter som fikk soloene.. :D og alle var Alto! :D Jeg elsker denne sangen!

 

Rent Soundtrack: Seasons Of Love (Album Version)  I andre show hadde de også en lysbildevisning der de viste bilder av seniorene, først baby bilde og så senior picture (en egen ting her, de får Senior pictures professionelt tatt), var utrolig rørende, og jeg grein og grein.... var utolig trist, men samtidig en fantastisk kveld.

Etterpå dro vi til Applebees, og var det til over midnatt. Og etter midnatt var det Rosies bursdag! Hun ble 18 på lørdag!

Men det stormet hele helgen.. og stakkars Rosie er redd for tordenstormer, og det var til og med varsel om mulig tornado, heldigvis kom det ingen. Meste parten av lørdagen var vi bare inne, men på kvelden dro vi på Mr. Millard West som er en misskonuranse, men bare for guttene på Millard west, folk melder seg på, så stemmes det frem 6 deltakere, og de kjemper om titelen  "Mr. Millard West". Vi var hele jente gjengen som dro, og etterpå dro mesteparten av oss hjem til Rosie og meg og de fleste sov over, vi spiste kake og riskrem! Vi så film og koste oss, en kjempe kveld!

Dagen etter var det familie bursdag, så vi måtte rydde å vaske huset. Jeg tørket støv, og hadde det ganske morsomt med det, når Adele ble spilt i hele huset mens jeg gjorde dette, alt ble rent og fint! Så kom alle over og vi hadde Buffé og kake, og riskrem igjen :) Rosie hadde fått Sing It med Glee fra Hope dagen før, så vi spilte det, der selvfølgelig hun vant :) Glee er hennes absolutt favoritt show :)

 

I dag startet vi på skolen igjen.... mandager...... skole er skole uansett hvor du drar i verden.. er SÅ KLAR FOR FERIE! Vi er ferdig her 22. mai, så jeg har over en måned med ferie før jeg drar hjem, så jeg får 3 mnd med feire i år! Det blir deiiilig :]

Nå må jeg legge meg, for jeg må opp kl. 6 for Womens Glee rehearsal (kor ting, vi splittet første block kor i women og mens glee mandager og fredager, og konsert og konkuranse kor de andre dagene), vi har District konkurase denne uken så i morgen og onsdag må vi på mandatory Glee rehearsal 7.00 AM.... oh well... What you're gonna do :P

Ville lastet opp bilder, men den vil ikke.. :/ sååå GOD NATT <3

- Martha :D 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martha

Martha

18, Molde

Hi! So my name is Martha, and I'm an Norwegian teenager. The school year of 2011-2012 i was an exchange student in Omaha, Nebraska, and I absolutely loved it! So this blog is in English so that all of my friends in the US can understand it :) I'm basically gonna write about the life in Molde, Norway, and shit i like and stuff.

Kategorier

Arkiv

hits